یکشنبه 5 مرداد 1393  10:01 ق.ظ    ویرایش: - -
توسط: تیما تی


خرید ادکلن مردانه EPLC ADVENTURE امپر

 

خرید پستی ادکلن ادئو توالت مردانه اصلی EPLC ADVENTURE ادکلانی سنگین و مجلسی با بویی تقریبا خنک,با قاب زیبا ,در اکثر نظر سنجی های انجام گرفته شده این نوع عطر همیشه در کانون توجه مصرف کنندگان بوده است.با رایحه های دلچسب و معطر، آرامش بخش و تسلی دهنده با رایحه متنوع

 

خرید ادکلن مردانه EPLC ADVENTURE امپر فروش ادکلن مردانه ادئو توالت خرید پستی ادکلن ادئو توالت مردانه اصلی

 

خرید پستی ادکلن EPLC ADVENTURE مردانه اصلی

 

پرزیدنت ( رئیس) EPLC ADVENTURE امپر


از گروه ادکلن ها


 ادکلنی شیک برای هدیه دادن

در اکثر نظر سنجی های انجام گرفته شده این نوع عطر همیشه در کانون توجه مصرف کنندگان بوده است. عطری با رایحه های دلچسب و معطر، آرامش بخش و تسلی  دهنده، رایحه ای برازنده آقایان.


ادکلانی سنگین با بهترین رایحه


بهترین هدیه برای ابراز علاقه به دوستان و آشنایان خود


دارای رایحه آرامش بخش و تسلی دهنده روح


رایحه ای که برازنده آقایان


پروفروشترین ادکلن در اروپا


ادکلانی آمیخته شده از رایحه تلخ و شیرین


دارای قاب زیبا

 

خرید پستی


قیمت فروش850000 ریال

 

درخت جوز هندی bergamot


منشا جوز هندی از از شرق اندونزی و شرق هند در جزایر ملوک است و در آن مناطق یکی از پایــــه های اقتصاد به شمار می رود. از جوز هندی در این مناطق به صورت خشک شده و بیشتر برای چاشنی غذا استفاده می شود. در واقع باید گفت پوسته ی خشک شده ی اطراف دانه در جوز هندی لذیذترین چاشنی برای غذا به کار می رود که البته مقادیر زیاد آن موجب ایجاد حالت رخوت و سستی و سپس اعتیاد به ماده ی آلکالوئیدی آن می شود.

پس از چیدن میوه ها دانه های محصور در پوشش خارجی را در آب نمک می خیسانند و پس از آن که با این عمل پوشش خارجی دانه (Macis) از آن جدا گردید، دانه ها را بر روی شاسی ها تحت اثر گرمای ملایم به نحوی که به خوبی تهویه گردند قرار می دهند و مرتباً هر دو روز یک بار آنها را زیر و رو می کنند. با این روش در طی مدت دو ماه مغز درون دانه از پوسته ی آن ازاد می گردد (بر اثر خشک شدن و از دست دادن آب). در این هنگام با قطعه چوب سبک وزنی ضربات ملایم بر روی پوسته ی آن وارد می آورند و مغز دانه را از پوسته جدا می سازند.
ترکیبات شیمیایی- دانه ی گیاه که موسکاد نامیده می شود دارای آمیدون، مواد آلبومینوئیدی، مواد چرب جامد به مقدار 35 تا 40 درصد، اسانس 8 تا 15 درصد و رزین است.
اسانس موسکاد مایعی بیرنگ با کمی تمایل به زردی دارای بوی معطر و طعم گرم و سوزاننده است. در ترکیب آن نیز مخلوطی از پنین، کامفن راست (80درصد)، دیپانتن، الکلهای ترپنی، کمی اوژنول، سافرانین، میریستین و... یافت می شود.

بنجوئین Benjoin


Benzoin (قبلا نیز storax) و گل درخت حنا، و یا رزین گیاهان مختلف Styrax جنس است.

benzoin، بادام تلخ روغن کافور (شیمی)، آدامس benzoin، نوع رزین به دست آمده از درختان خاص (مورد استفاده در ساخت لوازم آرایشی ، عطر و ادکلن سازی در پزشکی)

در بازار دارویی ایران با نام «حسن لبه» و مادة عامل آن «جوهر حسن لبه» گفته می شود. در كتب طب سنتی با نامهای «حسن لبه»، «حصی لبان» و «حصی لبان الجاوی» آمده است. به هندی لوبان گویند. صمغ رزینی یا نوعی بلسان بابویی شبیه وانیل است كه  انواع آن را به فرانسوی Benjoin و Storax و به انگلیسی Benzoin ، Benjamin و Storax نامند. این رزین از درختانی گرفته می شود ا زخانواده Styracaceae جنس Styrax كه درختان را به طور كلی به فرانسوی و انگلیسی Strax گویند. این درختان دارای متجاوز از 60 گونه هستند كه نام علمی معروفترین آنها كه منبع تهیة حسن لبه می باشند به شرح زیر است:

درختانی هستند به بلندی متوسط، پوست تنة آنها خاكستری سفید، برگها بیضی ناصاف شبیه برگ به با دمبرگ كوتاه و به طور متناوب قرار گرفته اند . گلهای آنها قله ای یا سنبله است.

مشخصات صمغ رزینی حسن لبه

صمغ رزینی حسن لبه كه داروهای معطر گیاهی است به دو صورت در بازار عرضه می شود. یكی صمغ خالص كه به شكل قطعاتی است سفید رنگ، جامد، اشكی شكل، شكننده دارای مقطعی صاف و درخشنده. قسم دوم به همان شكل ولی مقطع آن قهوه ای قرمز رنگ است كه علامت ناخالصی آن می باشد. تمام اقسام حسن لبه بسیار معطر خوشبو طعم آنها ابتدا كمی شیرین ولی بعداً كمی تلخ و گزنده می شود. و در عطر ادکلان سازی به کار گرفت می شود. در الكل محلول است و با اضافه كردن آب و اسیدها در محلول رسوب می كند .
 

مشک masks

عطر مشک چگونه تولید می شود

علاوه بر استفاده از مشک به عنوان عطر، می توان از آن به عنوان داروی آرامبخش و یا برای کاهش سردرد و درمان سرما خوردگی و نیز برای تقویت قلب و معده و چشم به کار می رود. مشک در طول تاریخ بشریت به عنوان یکی از خوشبو ترین و معروف ترین عطرها به شمار می رفته و امروزه نیز طرفداران خاص خود را دارد. مشک از کلمه عربی “مسک” نشأت گرفته است. مشک یکی از معدود عطرهایی است که منبع آن حیوانی است.
 


خرید ادکلن مردانه EPLC ADVENTURE امپر فروش ادکلن مردانه ادئو توالت خرید پستی ادکلن ادئو توالت مردانه اصلی


آهویی که مشک از آن گرفته می شود با نام علمی Moschus moschi ferus شناخته می شود. این حیوان آهویی است با قد یک متری، قهوه ای رنگ و سرعتی بالا که شکارچی ها به سختی می توانند آن را شکار کنند. این حیوان بیشتر در ارتفاعات کوه های جنگل هیمالایا زندگی می کند. این نوع آهو در مناطقی همچون تبت، سیبیری، شمال غرب چین و برخی مناطق مرکزی آسیا نیز یافت می شود. تنها در زمان های خاصی از سال مانند زمستان می توان مشک را از بدن این آهو بدست آورد زیرا در زمستان مشک که در اصل به صورت مایع است، جامد می شود.


مراحل تولید م